Romantiske Paris

Snup en romantisk weekend i Paris

Rejser

En romantisk storbyferieEr det ved at være den tid på året, hvor du og kæresten har lyst til en romantisk get-away, så er det måske oplagt at tage til den franske hovedstad – hjemstedet for kys, kærlighed og romancer. En storbyferie i Paris behøver ikke koste særlig meget, og flyene dertil er efterhånden kommet så langt ned i pris, så det er lige før, at du kan købe dig en returbillet for de kontanter, du har tilovers i din pengepung. Så i behøver ikke være bange for at blive flået, hvis i godt kunne tænke jer en tur for to i en weekend til Paris.

Romantikken koster

Dog skal i nok punge ud, hvis i godt kunne tænke jer at bo på nogle af de virkelig romantiske hoteller, der ligger i hjertet i Paris. Der findes mange af de her filmhoteller, som vi altid ser i de store Hollywood klassikere, men de koster også bare kassen, hvis du skal have et værelse. Dermed ikke sag at det er umuligt at finde sig et lille hyggeligt hotel i Paris, der er til at betale. Det kan man sagtens, og du kan eventuelt bruge Tripadvisor til at finde frem til det. Derinde kan du finde mange gode råd om den by, du skal til.

Når i har fundet jer et hotel, der passer til jeres behov, samt et par billige flybilletter, så er det jo bare med at få det hele bestilt. Og derefter er det jo bare med at se frem til en lækker romantisk weekend i den franske hovedstad. Amorinerne flyver højt, når man sidder og fletter fingre og drikker et dejligt glas rødvin på en gadecafe en skøn sommeraften, hvor det er varmt nok til at sidde i shorts og t-shirt. Det kan i glæde jer til.