Julegaver

Så er julen overstået

Sundhed

Hvis du har spist som de fleste danskere, og har stofskifte som de fleste danskere, så har du sikkert taget et par kilo på her i julen – som de fleste danskere.

Sådan er det hvert år. Og i år er sikkert ingen undtagelse. Har jeg ret?

Heldigvis er det ikke så slemt. For hvis det ikke drejer sig om mere et et par kilo eller tre, så kan en hurtig kur sagtens klare det – så du kan blive slank nu og her.

Det er der flere metoder til.

Den bedste er faktisk bare at spise lidt sundere. Altså mindre sukker, hvidt brød, pasta, ris osv. Og mere salat og magert kød. Gør du det, vil du stille og roligt gå ned i vægt. Og efter et par måneder har du sandsynligvis samme vægt som før december.

Skal det være lidt mere effektivt, så vil det være en fin idé at benytte dig af et slankemiddel. Dem er der mange forskellige af. Et af de mest effektive (og veldokumenterede) er Nupo.

Med det kan du hurtigt smide de ekstra kilo. Til gengæld kræver det også lidt mere viljestyrke at drikke pulverdrik – end bare at spise lidt flere grøntsager.

Men hvad enten du vælger den ene eller anden model, så bør du også kigge på, om du bevæger dig nok.

Måske det er på tide at komme i gang med at løbe (igen)? For det kræver faktisk ikke mere end et par løbetur hver uge, før dit stofskifte ryger i vejret. Og når det gør det, vil du også forbrænde flere kalorier – endda også når du ikke er i bevægelse.

Så hvis du gerne vil tilbage til din november-vægt (eller endnu lavere), så vælg en slankekur, der passer til dit temperament. Og suppler så gerne med et par løbeture hver uge.