Rejse-krig

Der er salgskrig mellem de danske rejseselskaber

Rejser

Der er ingen tvivl om, at der er en god forretning i at levere gode rejser til os soltørstige danskere, når vi gerne vil af sted på ferie hvert eneste år. Men i og med det er en så god forretning, så er der også efterhånden kommet rigtig mange om buddet. Tilbage i tiden havde man ikke så mange muligheder for at komme af sted på ferie. Nu er der nærmest et nyt rejseselskab med gode tilbud, ligegyldigt hvilket medie du vælger at slå op i. Og man kan da også se på salgstallene hos de store kanoner, at de ligger tæt og kæmper om førstepladsen.

RejselystI og med 2014 ikke er gjort op endnu, så er det ikke til at sige, hvilket af de store rejseselskaber der ender med at sælge flest rejser i år.

Men hvis man kigger tilbage på tallene fra 2013, så kan man se, at StarTour lige nøjagtig endte med at overhale Spies, som ellers har været stensikkert i førertrøjen hvert eneste år.

Og der er ingen tvivl om, at StarTour vil gøre alt, hvad de kan, for at holde fast i den placering, når rejserne i 2014 skal tælles op.

Men det må da bare tænde en indre flamme hos Spies, som sikkert gerne vil tilbage og ligge på førstepladsen igen. Ligger man på førstepladsen over flest solgte rejser til danskerne, så er der ingen tvivl om, at man er i gang med at lave en god forretning, medmindre man kører med et kæmpe tab på hver enkel rejse. Men det er der nok ikke så store chancer for, at selskaber som Spies og StarTour gør. Det skal nu blive spændende at se, hvem af de to kamphaner der ender med at stå med trofæet i det nye år.